LUCY CHANG BRASSCHAAT

LUCY CHANG BRASSCHAAT Asian grocery and noodle shop

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 265 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Lucy Chang Brasschaat. Meer weten? Ontdek meer

28 jul 2022 om 7:11 Ondermaats, de naam restaurant niet waardig. Wat bouillon zou moeten zijn, was water met peper en zout. Geen groenten. Geen smaak. Ongelofelijk hoe dit kan.
24 jul 2022 om 9:19 vroeger dan verwacht!
30 mei 2022 om 12:54 Massaman was top ! Snelle levering
12 apr 2022 om 16:08 Portie waren heel klein voor de prijs en het meeste was koud voor die prik eten wij bij elke andere Chinees 2 dagen van wij bestellen niks meer daar
1 apr 2022 om 20:02 Pad Thai en loempia's besteld. Loempia's waren enorm klein voor de prijs en bovenop ook koud jammer genoeg. Pad Thai was extreem zoet en ik vond een elastieke bandje tussen mijn noodles.. Jammer genoeg ook zonder elastiek niet echt een aanrader.
16 mrt 2022 om 20:59 Snelle levering en super lekker!
15 jan 2022 om 0:19 Veel rijst, weinig beef… smaken waren ok.
3 jan 2022 om 22:59 Altijd supperlekker en grote porties! Misschien iets langere wachttijden dan bij een ander, maar dat is omdat ze zo populair zijn. Het wachten meer dan waard!
1 jan 2022 om 20:34 Het eten was veel te laat (ongeveer 2uur gewacht).
1 jan 2022 om 20:14 Het eten was veel te laat (meer dan een uur te laat)en koud!
31 dec 2021 om 23:48 Was 10minuutjes later als het aangegeven uur.. maar daar vallen we in deze drukkere tijd niet over…. Wel over het fijn dat het best koud was. En vooral de de garnalen voor 10€ Er maar 4bleken te zijn.. Das wel echt duur, 2.5€ per koude garnaal.
17 dec 2021 om 21:53 tussen de moment dat het besteld werd en geleverd, zat 2u ! soms zijn er zaken waar je niet altijd aan kan doen, maar wees dan beleefd en neem contact op met je klant. zodat die van iets weet en niet zit te wachten.